top of page

360 virtualni sprehod

Virtualno vstopi v prostor

KAJ JE 360 VIRTUALNI SPREHOD?

360 virtualni sprehod je edinstvena storitev, ko za vas izdelamo celovit 3D interaktivni pogled prostora. Obiskovalec se prestavi v virtualni prostor, kjer se nemoteno sprehaja med prostori in raziskuje podrobnosti. Poleg samega 3D pogleda se iz posnetka izdelata tudi meritev in 2D načrt prostora ali objekta.

KOMU JE STORITEV NAMENJENA?

Storitev ima zelo široko področje uporabe. Med trenutno najpogostejšimi uporabniki so ponudniki nepremičnin, arhitekti, gradbeniki, inženirji, nepremičninske agencije, ponudniki turističnih namestitev in podobno.

virtualni sprehod za nepremičninske agente

Nepremičninske agencije

3D predstavitev je spletno doživetje za kupce, ki se premikajo iz udobja domačega naslonjača in si ogledajo potencialno nepremičnino iz katerega koli kota. S kakovostno predstavitvijo se zmanjša poraba časov agentov, ki veliko ogledov opravijo samo zaradi radovednosti kupcev. Učinkovitost zastopnikov se je povečala za 300 %.

3D meritve in izdelava načrtov

Inženirstvo

Z nekaj hitrimi pregledi vam storitev nudi vse, kar potrebujete za dokumentacijo projekta in določitev mejnikov. Z 2D fotografijo in 3D podatki je najboljši način za sledenje ključnih mejnikov projekta in takojšno cenitev statusa projekta.

Izvedba meritev in izdelava 2D načrtov še nikoli ni bila tako enostavna in hitra.

Virtualni sprehod za turistične zmogljivosti

Turizem

Objekti, ki imajo 360 stopinjsko predstavitev in 3D virtualni sprehod imajo prednost pred konkurenčnimi predstavitvami z uporabo klasične 2D fotografije.

Ker se, potencialni najemnik zaveda, da so klasične fotografije lahko tudi zavajajoče, se bo rajši odločil za najem tistih objektov, kjer ima možnost podrobnega ogleda vseh podrobnosti.

MNENJE UPORABNIKOV

360 stopinjski virtualni sprehod nam je v veliko pomoč pri prodaji našega kongresnega centra. Posebej nam koristi pri nagovarjanju tujih organizatorjev dogodkov v okviru sejmov, borz in delavnic v tujini, saj si le-ti prav na osnovi tovrstnega prikaza lazje predstavljajo kapaciteto, funkcionalnost in samo prostornino dvorane, ne da bi jo v tem koraku videli v živo.  

Ms. Janette Škorc, 

Head of Convention Sales,

InterContinental Ljubljana

Janette Škorc, Intercontinental
Vida Bravhar

Ko sem se odločila za 360 virtualni sprehod, po moji hiši, ki je naprodaj, prihajajo samo še resni kupci. Zmanjšalo se je število fizičnih ogledov, kar mi prihrani ogromno časa. V hiši živim in ni mi potrebno vsakodnevno pripravljanje za obiske potencialnih strank. Žal mi je samo to, da nisem tega storila že prej.

Vida Bravhar,

Smrjene

Naredite prvi korak! Pokličite 01 51 33 190 ali pošljite 

bottom of page